Installeer als appAls app installeren?

Klik op delen apple-share en dan op "Zet op beginscherm".
Organisatie
Organisatie

Service van Envida

Service van Envida; Handig | Voordelig | Vertrouwd Met zo'n 37.000 leden is Service van Envida een van de grootste ledenorganisaties in Zuid-Limburg. Dat is niet zonder reden. Steeds meer mensen weten onze producten en diensten op het gebied van gezondheid en welzijn te waarderen. Voor slechts € 18,25 per huishouden per jaar bent u lid en kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Denk aan korting op onze servicediensten aan huis zoals maaltijden aan huis, de klussendienst, de kapper, glazenwasser enzovoorts. Verder organiseren wij allerhande workshops en uitstapjes en geeft het lidmaatschap van Service van Envida recht op korting bij een aantal fitnesscentra en zwembaden in de regio Maastricht. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, tel. (043) 3 690 610 of stuur een e-mail naar: service@envida.nl. Bezoek ook eens onze website: www.servicevanenvida.nl en like ons op Facebook.

Administratieve ondersteuning

Wanneer u hulp kunt gebruiken bij uw bankzaken, belastingaangifte, aanvragen zorgtoeslag of met het invullen van formulieren, kan een seniorenadviseur aan huis komen en u daarbij helpen. Ook kan hij uw administratie op orde brengen. Als lid ontvangt u korting op de uurprijs.

Cursus geheugentraining

Wanneer u last heeft van vergeetachtigheid krijgt u tijdens de cursus geheugenstrategieen aangeleerd, waardoor u minder vergeet en meer zelfvertrouwen krijgt in uw geheugen.

Yoga Hatha

Door regelmatig yoga-oefeningen te doen voelt u zich energiek en fit. Yoga zorgt tevens voor vermindering van stress.

Bezoekadres

Abtstraat 2a6211LS Maastricht 043-36 90 610 servicevanenvida.nl Route

Openingstijden

Vergelijk hulpaanbod