Installeer als appAls app installeren?

Klik op delen apple-share en dan op "Zet op beginscherm".
Organisatie
Organisatie

Belastingkantoor Maastricht

De belastingkantoren werken alleen op afspraak. Hebt u een vraag over belastingen, toeslagen of betalingen? Bel dan eerst de BelastingTelefoon. Vaak kunnen zij uw vraag direct al beantwoorden. En anders maken ze een afspraak voor u bij uw belastingkantoor. Als u wilt bellen met de Belastingdienst, hou dan uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Dit staat op uw paspoort, loonstrook en rijbewijs. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

Huurtoeslag

Niet iedereen die huurt kan huurtoeslag krijgen. Om in aanmerking te komen, mag u niet te veel verdienen. Ook mag de huur niet te hoog, maar ook niet al te laag zijn.

Kinderopvangtoeslag

U wilt dat uw kinderen goed opgevangen worden terwijl u werkt. En dat is zeker niet goedkoop. Daarom is er de kinderopvangtoeslag: een tegemoetkoming in de kosten van geregistreerde opvang.

Kindgebondenbudget

Kindgebonden budget is een bijdrage in de kosten voor uw kinderen tot 18 jaar. Die krijgt u naast de kinderbijslag. Hebt u al een toeslag? Dan krijgt u vanzelf kindgebonden budget, als u er recht op hebt. Krijgt u geen kindgebonden budget en denkt u er wel recht op te hebben? Dan kunt u het zelf aanvragen.

Zorgtoeslag

Een zorgverzekering is niet goedkoop. Daarom is er zorgtoeslag: een bijdrage van de overheid om de zorgverzekering betaalbaar te houden. Om zorgtoeslag te krijgen moet u in ieder geval een Nederlandse zorgverzekering hebben. Ook mag u niet te veel verdienen.

Bezoekadres

Belastingkantoor gemeente Maastricht (belastingregio Limburg)Terra nigrastraat 106216BL MAASTRICHT 0800-05 43 belastingdienst.nl Route

Vergelijk hulpaanbod